Tino’s in de media

Het unieke concept van de Tino’s trekt veel aandacht. Zo zijn de tiny experiences al meerdere keren in het nieuws geweest. 

Breda had als eerste Launching Partner de primeur: ‘Het zou mooi zijn als we het bestaande aanbod van Breda kunnen verrijken met deze nieuwe en eigentijdse belevingen. Ook zijn ze zo flexibel dat de Tino binnen een maand verwijderd kan worden wanneer er een ander plan is voor het (winkel)pand dat zij gebruiken,’ aldus Boaz Adank, Wethouder Binnenstad en Economische Zaken. 

https://www.ad.nl/breda/met-een-lift-boven-de-stad-zweven-breda-wil-attracties-plaatsen-in-leegstaande-winkelpanden-br~ad34eef07/

Ook in de negen Hanzesteden worden de Tino’s met open armen ontvangen. Veel gemeenten worstelen met teruglopend winkelpubliek en verwachten met de belevingen meer reuring te creëren in hun steden.  

https://www.rtvoost.nl/nieuws/2007244/Lokken-deze-belevingsattracties-weer-publiek-naar-onze-Hanzesteden

Bij de nieuwste Launching Partner, Baarn, zullen vier Tino’s gerealiseerd worden. Deze moeten het bezoek aan het centrum nóg leuker maken en voor meer leven in de brouwerij zorgen. 

https://www.gooieneemlander.nl/cnt/dmf20210924_59594885?utm_source=google&utm_medium=organic

Meer lezen over de Tino’s? 

https://www.nbtc.nl/nl/site/kennisbank/bestemmingsontwikkeling/samenwerken-aan-een-dynamische-binnenstad-1.htm

https://www.bredavandaag.nl/nieuws/economie/328859/breda-gaat-leegstaande-winkelpanden-vullen-met-tino-s-

https://www.brugnieuws.nl/nieuws/algemeen/241218/tino-s-moeten-de-reuring-van-de-hanze-terugbrengen?fbclid=IwAR3lfTMkQiepA7admPDXMLBgWBItmwGQUUTliTghp8FehxUp59FLjpbslQg

Terug naar Boven