Samenwerking met onderzoeksbureau ZKA

Kranendonk Experience Company slaat de handen ineen met onderzoeksbureau ZKA Leisure consultants, om onderzoek te doen naar de realisatie van de Tino’s – Tiny Experience series. In het onderzoek wordt onder andere onderzocht wat het bezoekpotentieel is, wordt er gekeken naar bestedingsprofielen en er wordt een trendanalyse gedaan. De resultaten van dit onderzoek gebruiken wij om de Tino’s nog beter aan te laten sluiten bij de wensen en benodigdheden van de stad, haar bezoekers en om de economische en sociale effecten in kaart te brengen. 

Wilt u ook een Tino’s serie in uw stad of provincie? Neem contact op via het contactformulier en ontdek wat Tino’s voor uw ontwikkelgebied kan betekenen. 

Tino’s – The Tiny Experience Series is een initiatief van Kranendonk Experience Company (KexCom). 

Foto: gpointstudio – www.freepik.com

Terug naar Boven